Voucher na STK +EK osobné vozidlo
BG 6575 KIT, 3 x 325 ml
BG 109 EPR 325ml Zväčšiť

BG 109 325 ml

BG 109

BG EPR® Engine Performance Restoration® pre výplach motora so 100% účinnosťou!

Viac detailov

Produkt s požadovanými parametrami už nie je na sklade

10,90 €

Detaily

BG EPR® Engine Performance Restoration® pre výplach motora so 100% účinnosťou! Veľmi rýchlo odstraňuje všetky húževnaté usadeniny, kaly a laky z piestnych krúžkov a kompletného olejového priestoru v motore. Všetko počas 15 minút. Navracia späť kompresné tlaky, výkon motora, znižuje emisie.

Revolučné zloženie prípravku zaručuje vysoko efektívny a veľmi silný účinok. Plne bezpečný pre všetky kovové aj nekovové súčasti motora.

Motory pracujú pri vyšších teplotách ako kedykoľvek predtým. V kombinácii s predĺženými intervalmi výmeny oleja a zníženým chladením motora je motorový olej veľmi namáhaný.

Neustále tepelné a oxidačné odbúravanie prispieva k zahusteniu oleja, zadržiavaniu tepla a tvorbe usadenín. Tieto ťažké usadeniny môžu brániť normálnej funkcii piestneho krúžku; čím sa zníži spotreba paliva, zníži sa výstupný výkon a zvýšia sa škodlivé emisie výfukových plynov a spotreba oleja.

BG EPR®, PN 109:

  • zmäkčuje a rozpúšťa ťažko odstrániteľné usadeniny z piestnych krúžkov
  • čistí mikropriechody, aby udržal kritickú hydraulickú funkciu komponentov, ako sú napríklad ventilové ventilové ventily a turbodúchadlá
  • obnovuje spotrebu paliva a výkon
  • zabraňuje nadmernej strate oleja
  • Správne utesnené spaľovacie komory zlepšujú kompresiu a znižujú riedenie oleja prostredníctvom prefukovania. BG EPR® je vynikajúci na údržbu benzínových motorov s priamym vstrekovaním.

Hodnotenie zákazníkov

Momentálne žiadne príspevky (názory) od zákazníkov.

Napísať názor

BG 109 325 ml

BG 109 325 ml

BG EPR® Engine Performance Restoration® pre výplach motora so 100% účinnosťou!